Mojito με μαστίχα Χίου

Μοχίτο μαστίχα με άρωμα από το νησί της Χίου. Δροσιστικός συνδυασμός.


Υλικά:

  • 2 ½ κγ. ζάχαρη
  • 10 ml φρέσκο χυμό λεμόνι
  • 40 ml λικέρ μαστίχα
  • 20 ml λευκό ρούμι
  • σόδα
  • πάγο
  • μερικά φυλλαράκια δυόσμο για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση:

Βάζετε σε ένα ποτήρι  την ζάχαρη, το λεμόνι και το δυόσμο και τα χτυπάτε με γουδοχέρι.

Γεμίζετε το ποτήρι μέχρι τη μέση με σόδα και βάζετε τον πάγο.

Συμπληρώνετε με την μαστίχα και τέλος βάζετε  το ρούμι.

Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.

Σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies από την Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.