Καπαροσαλάτα Σύρου

Συνταγή για καπαροσαλάτα από το νησί της Σύρου, από το 8ο φεστιβάλ κυκλαδικής γαστρονομίας “Νικόλαος Τσελεμεντές”


Υλικά:

  • 1 φλ.τσ. κάπαρη
  • 1 Κρεμμύδι  μέτριο
  • 1 Σκελίδα  σκόρδο
  • 1 Πιπεριά πράσινη ( μικρή )
  • 2 φλ. Ψωμί
  • 1 ποτήρι λάδι
  • Λίγο  ξύδι

Εκτέλεση:

Βάζουμε την κάπαρη σε νερό για περίπου μια ώρα να ξαρμυρίσει.

Μουσκεύομε και στραγγίζομαι το ψωμί.

Ρίχνουμε σε μούλτι την κάπαρη, το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά και τα πολτοποιούμε .

Στην συνέχεια ρίχνουμε το ψωμί το λάδι και το ξύδι στο μίγμα μας , και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ομοιογενές .

Σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies από την Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.