Σπιτικός πασατέμπος

Φτιάξε εύκολα και γρήγορα με αυτή τη συνταγή σπιτικό νόστιμο πασατέμπο από σπόρους κολοκύθας.


Υλικά:

  • Σπόρους από μια κολοκύθα
  • αλάτι
  • 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε την κολοκύθα και κρατάμε τους σπόρους, τους οποίους διαχωρίζουμε από τις ίνες της κολοκύθας.

Τους πλένουμε, τους στραγγίζουμε και τους τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί ώστε να στεγνώσουν καλά.

Βάζουμε τους σπόρους σε ένα μπολ και τους ανακατεύουμε με το λάδι και το αλάτι.

Στρώνουμε τους σπόρους σε ένα ταψί που έχουμε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρουν ελαφρώς χρώμα, περίπου μισή ώρα.

Σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies από την Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.