Μαρμελάδα ρόδι

Σπιτική μαρμελάδα ρόδι. Εύκολη και γευστικότατη με ιδιαίτερο άρωμα και γεύση.


Υλικά:

  • 3 φλ.τσ. χυμό από φρέσκα ρόδια
  • Σπόρους από 1 ρόδι
  • 3 φλ.τσ. ζάχαρη
  • Χυμό από 1 λεμόνι

Εκτέλεση:

Βάζουμε το χυμό από τα ρόδια και τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα.

Αφήνουμε τα υλικά να βράσουν σε μέτρια φωτιά για περίπου μισή ώρα μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.

Προσθέτουμε τους σπόρους του ροδιού και το χυμό του λεμονιού.

Ανακατεύουμε και αφήνουμε τα υλικά να βράσουν για ακόμη μισή ώρα ή και λίγο περισσότερο μέχρι να δέσει η μαρμελάδα.

Βάζουμε τη μαρμελάδα και την αποθηκεύουμε σε αποστειρωμένο βάζο.

Τη φυλάμε στο ψυγείο.

Σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies από την Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.