ΚΑΓΙΑΝΑΣ

Υλικά:

4 αυγά

4 ντομάτες ώριμες, ξεφλουδισμένες και χωρίς τα σπόρια τους, ψιλοκομμένες

1/2 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

100 γρ. φέτα θρυμματισμένη

αλάτι κατά βούληση

πιπέρι κατά βούληση

1/3 φλ.τσ. λάδι

 

Εκτέλεση:

Βάζουμε το λάδι, τις ντομάτες, τις πιπεριές, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι σε ένα μεγάλο τηγάνι.

Αφήνουμε τα υλικά να πάρουν βράση σε μέτρια φωτιά μέχρι να πιει η σάλτσα τα υγρά της, περίπου 10 λεπτά. Φροντίζουμε να ανακατεύουμε συνεχώς για να μην κολλήσουν τα υλικά.

Μόλις η σάλτσα πιει τα υγρά της προσθέτουμε τη φέτα και ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε τα αυγά που έχουμε ήδη χτυπήσει και ανακατεύουμε μέχρι να ψηθούν και να πήξουν.

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies από την Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.