ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΨΗΤΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΑ

Υλικά:

1 φλ.τσ. ρεβύθια τα οποία έχουμε ήδη βράσει

1 μεγάλη πιπεριά Φλωρίνης ψημένη, καθαρισμένη και ψιλοκομμένη

1/4 φλ.τσ. φέτα θρυμματισμένη

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

2 κ.σ. ταχίνι

2 κ.σ. χυμό λεμόνι

1 κ.σ. λάδι

1 κ.γ. κύμινο

1/4 κ.γ. πάπρικα

1 πρέζα αλάτι

 

Εκτέλεση:

Βάζουμε όλα τα υλικά στον επεξεργαστή τροφίμων και επεξεργαζόμαστε μέχρι να λιώσουν τα υλικά και να ομογενοποιηθεί το μίγμα.

Προσθέτουμε 2-3 κ.σ. νερό και συνεχίζουμε την επεξεργασία.

Σερβίρουμε γαρνιρισμένο με θρυμματισμένη φέτα και ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά αν θέλουμε.

 

Σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies από την Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.