ΡΑΚΟΜΕΛΟ

Υλικά:

500 ml. ρακή, τσίπουρο ή τσικουδιά

2 κ.σ. μέλι

1 ξυλάκι κανέλας

2 καρφάκια γαρύφαλλο

 

Εκτέλεση:

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά.

Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το μέλι.

Αφού πάρει βράση το μίγμα συνεχίζουμε για 1-2 λεπτά το βρασμό και έπειτα αποσύρουμε την κατσαρόλα απο τη φωτιά.

Σερβίρεται ζεστό.

Φυλάσσεται σε δροσερό μέρος και ζεσταίνουμε στο μπρίκι όση ποσότητα θέλουμε να καταναλώσουμε.

Σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies από την Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.