ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ

Αγοράσατε παγωτό σε οικογενειακή συσκευασία ή φτιάξατε το δικό σας και το βάλατε στην κατάψυξη του ψυγείου σας.
Την επόμενη κι ολας μέρα που πήγατε να σερβίρετε το αγαπημένο σας παγωτό διαπιστώσατε ότι είναι σχεδόν πέτρα και με δυσκολία ξεκολλάει. Δεν χρειάζεται να λυγίσετε τα κουτάλια σας.
Την επόμενη φορά, πριν το βάλετε στην κατάψυξη, βάλτε το πρώτα μέσα σε μια πλαστική σακουλίτσα που κλείνει αεροστεγώς, αφαιρώντας όσο το δυνατόν περισσότερο αέρα πριν την κλείσετε.

 

 

Σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies από την Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.