ΨΗΤΗ ΦΕΤΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

Υλικά:

250 γρ. τυρί φέτα

1 φλ.τσ. έτοιμη σάλτσα τύπου αραμπιάτα

3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

1/2 κ.γ. πιπέρι

1 κ.σ. φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη

1 κ.σ. φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

 

 

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.

Τοποθετούμε το κομμάτι της φέτας σε ένα ταψάκι.

Στο μεταξύ ανακατεύουμε τη σάλτσα με το σκόρδο.

Περιχύνουμε τη φέτα με τη σάλτσα και πασπαλίζουμε με το πιπέρι.

Ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά. Βγάζουμε το ταψί απο το φούρνο και πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά.

Σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies από την Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.