ΕΥΚΟΛΑ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΙΝΙ ΠΙΤΣΑΚΙΑ

Υλικά:

1 μέτριο κολοκύθι, κομμένο σε λεπτές στρογγυλές φέτες μισού εκατοστού

λάδι για να αλείψουμε τις φέτες του κολοκυθιού

2 κ.σ. κέτσαπ ή σάλτσα μαρινάρα

1/4 φλ.τσ. τριμμένη μοτσαρέλα

 

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο σε δυνατή θερμοκρασία.

Αλείφουμε με λάδι τις φέτες του κολοκυθιού και από τις 2 πλευρές.

Ψήνουμε τις φέτες του κολοκυθιού στη σχάρα του φούρνου, για 2 λεπτά από κάθε πλευρά.

Καλύπτουμε κάθε φέτα με σάλτσα και τυρί και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμα 2 λεπτά.

 

Σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies από την Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.