ΚΡΥΑ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΗΘΟ

Υλικά:

4 φλ.τσ. νερό

2 φλ.τσ. αγγούρι, καθαρισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια

1 φλ.τσ. σέλερι, καθαρισμένο και κομμένο σε φετούλες

1/2 φλ.τσ. αβοκάντο, λιωμένο

1 κ.γ. σκόρδο, ψιλοκομμένο

2 κ.σ. λάδι

2 κ.σ. χυμό από πορτοκάλι

2 κ.γ. άνηθο, ψιλοκομμένο

2 κ.σ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 κ.γ. αλάτι

1/4 κ.γ. πιπέρι καγιέν ( προαιρετικά )

 

Εκτέλεση:

Βάζουμε όλα τα υλικά στον επεξεργαστή τροφίμων και επεξεργαζόμαστε μέχρι να πολτοποιηθούν τα υλικά και να ομογενοποιηθεί το μίγμα.

Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο να κρυώσει και έπειτα σερβίρουμε.

Tip: Μπορούμε αν θέλουμε αντί για άνηθο να βάλουμε το δικό μας αγαπημένο μυρωδικό!!!

Σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies από την Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.