ΓΡΑΝΙΤΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ

Εύκολη και γρήγορη συνταγή για σπιτική γρανίτα καρπούζι ..

 


 

Υλικά:

8 φλ.τσ. καρπούζι που έχουμε κόψει σε κομμάτια, χωρίς κουκούτσια

1/3 φλ.τσ. χυμό από λεμόνι

1 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου

1/2 κ.γ. αλάτι

 


 

Εκτέλεση:

Βάζουμε όλα τα υλικά στον επεξεργαστή τροφίμων και επεξεργαζόμαστε μέχρι να έχουμε ένα λείο μίγμα.

Μεταφέρουμε το μίγμα σε ένα μπολ και το βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει.

Tip: Ανα μια ώρα περίπου ανακατεύουμε το μίγμα ώστε να μην κρυσταλλώσει!

 

Σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies από την Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.