ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ

Το καλοκαίρι δεν θέλουμε και πολλά πολλά. Γρήγορες, εύκολες συνταγές και πάνω απ όλα νόστιμες και ελαφριές!


 

Υλικά:

1 πακέτο βίδες ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας σας

2 φλ.τσ. ρεβύθια που έχουμε ήδη βράσει ( προαιρετικά )

2 κ.σ. λάδι

2 φλ.τσ. καλαμπόκι ( κονσέρβα )

1 κολοκύθι κομμένο σε λεπτές φετούλες

120 γρ. φέτα κομμένη σε κυβάκια

1/4 φλ.τσ. πέστο βασιλικού σπιτικό ή έτοιμο


 

Εκτέλεση:

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας. Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά τα τοποθετούμε σε ενα μεγάλο μπόλ και προσθέτουμε τα ρεβύθια αν χρησιμοποιούμε.

Περιχύνουμε τις φέτες κολοκυθιού με το λάδι και τις τοποθετούμε σε ένα σχαροτήγανο που έχουμε ζεστάνει ή στη σχάρα του φούρνου, μέχρι να μαλακώσουν. Τα προσθέτουμε στα ζυμαρικά μαζί με το καλαμπόκι, τη φέτα και το πέστο. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

 

Σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies από την Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.