ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΕΝΤΑΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΞΟ

Εύκολη, γρήγορη και νόστιμη συνταγή από το νησί της Νάξου. Συνταγή από το 9ο φεστιβάλ κυκλαδικής γαστρονομίας “Νικόλαος Τσελεμεντές”, Σίφνος 2015.

 

Υλικά:

1/2 κιλό πατάτες μικρές

1/2 κιλό κρεμμύδια

αλάτι και πιπέρι κατά βούληση

λάδι για το τηγάνισμα

 

Εκτέλεση:

Πλένουμε τις πατάτες χωρίς να τις ξεφλουδίσουμε, τις κόβουμε ροδέλες και τις ρίχνουμε στο καυτό λάδι.

Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε ροδέλες. Ρίχνουμε τα κρεμμύδια στο τηγάνι μαζί με τις πατάτες αφού αυτές έχουν τηγανιστεί λίγο.

Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε ώστε να αναμιχθούν καλά τα υλικά και να τηγανιστούν.

 

  Δες εδώ όλες τις γεύσεις από Ελλάδα.

Σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies από την Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.