ΓΛΥΚΟ ΝΤΙΠ ΑΠΟ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ

Ένα εύκολο και γρήγορο ντιπάκι από τυρί μασκαρπόνε, που συνοδεύει άψογα μπισκότα ή φρούτα με τις κατακόκκινες φράουλες να το απογειώνουν!

 


 

Υλικά:

1/2 φλ.τσ. μασκαρπόνε σε θερμοκρασία δωματίου

1 κ.σ. ζάχαρη

1 κ.γ. Grand Marnier

1/2 κ.γ. ξύσμα από πορτοκάλι

1/4 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

 


 

Εκτέλεση:

Βάζουμε τα υλικά σε ένα μπολάκι και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και να ομογενοποιηθεί το μίγμα.

 

Σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies από την Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.