ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΦΡΑΟΥΛΑ – “ΚΙSS”

Αγαπημένη συνταγή για σπιτικό παγωτό με γεύση φράουλα και σοκολάτα kiss.

 


Υλικά:

1 φυτική σαντιγί

1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα

1 γάλα εβαπορέ

1/2 κουτί κακάο

σιρόπι φράουλας κατά βούληση

3 σοκολάτες kiss, κομμένες σε κομμάτια

 


 

Εκτέλεση:

Χτυπάμε τη σαντιγί μέχρι να σφίξει και προσθέτουμε το ζαχαρούχο και το εβαπορέ γάλα. Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα και το βάζουμε στην κατάψυξη για μια ώρα.

Βγάζουμε το μίγμα από την κατάψυξη και προσθέτουμε το κακάο. Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί και προσθέτουμε σιγά σιγά σιρόπι φράουλας δοκιμάζοντας τη γεύση μέχρι να φτάσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τέλος προσθέτουμε τα κομματάκια σοκολάτας και ανακατεύουμε ελαφρά.

Βάζουμε το μίγμα στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει.

 


Την συνταγή αυτή, μας την παραχώρησε η Έφη Μπαξεβάνη.
Τις υπέροχες συνταγές της Έφης μπορείτε να τις βρείτε και εδώ.

 

Σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies από την Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.