Ρολό κατσικάκι γεμιστό με ανθότυρο

Υλικά


1½ κιλό μπούτι κατσικίσιο (χωρίς κόκαλο)
1 κ.σ. πάπρικα σε σκόνη
1 φλ. κρασί λευκό
½ φλ. ελαιόλαδο Άλτις
1 κύβος Knorr Ζωμός Λαχανικών διαλυμένος σε 3 φλ. ζεστό νερό
1½ κιλό πατάτες, κομμένες κυδωνάτες

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
2 πράσα, ψιλοκομμένα
3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 φλ. άνηθος, ψιλοκομμένος
1 ματσάκι ρόκα (μόνο τα φύλλα)
250 γρ. ανθότυρο, θρυμματισμένο
½ κ.σ. πάπρικα σε σκόνη
αλάτι,
φρεσκοτριμμένο πιπέρι


Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το πασπαλίζουμε με την πάπρικα.

Σε μεγάλο μπολ, αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για τη γέμιση.

Απλώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα επάνω στο κρέας, στην εσωτερική πλευρά.

Τυλίγουμε το κρέας σε ρολό και δένουμε με σπάγκο μαγειρικής.

Βάζουμε το ρολό σε μεγάλο ταψί ή σε γάστρα και το περιχύνουμε με το κρασί, το ελαιόλαδο και τον ζωμό.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 180° C για 1 ώρα.

Προσθέτουμε στο ταψί τις πατάτες, αλατισμένες, και ψήνουμε για 1 ώρα ακόμη.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies από την Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.