ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΚΟΡΑΛΛΙ, ΓΡΑΒΙΕΡΑ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΑ

Αν το επιλέξεις για πρωινό, θα σε κρατήσει όλη μέρα!

Υλικά

1 συσκευασία Melissa Κοράλλι
300gr γραβιέρα, κομμένη σε κύβους
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
7 αυγά
1 πρέζα αλάτι
Λίγο πιπέρι
½ καυτερή πιπερίτσα ψιλοκομμένη
1 κ.σ. μαϊντανό
15 πράσινες ελιές κομμένες στα δύο
1 πρέζα μαντζουράνα


Εκτέλεση

Βράζουμε τα ζυμαρικά μας και τα σουρώνουμε. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει και σoτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το αλατοπίπερο, την πιπερίτσα και τον μαϊντανό. Σε ένα άλλο τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα ζυμαρικά, τα μισά αυγά, τη γραβιέρα και τις μισές ελιές. Ρίχνουμε από πάνω τα υπόλοιπα αυγά και τα αφήνουμε να ψηθούν μέχρι να κοκκινίσουν από κάτω. Τα γυρίζουμε και τα αφήνουμε να ψηθούν και από την άλλη πλευρά.

Σερβίρουμε την ομελέτα σε πιατέλα και την κόβουμε σε τριγωνάκια. Τη γαρνίρουμε με τις υπόλοιπες ελιές και τη μαντζουράνα.

EXTRA TIP

Η ματζουράνα, εκτός από αφέψημα, είναι και εξαιρετικό μυρωδικό για διάφορες συνταγές.


Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies από την Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.