ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΣΠΑΝΑΚΙΟΥ

Κεφτεδάκια φούρνου με σπανάκι.

Υλικά

350 γρ. σπανάκι Μπάρμπα Στάθης

1 κούπα κρεμμύδι ψιλοκομμένο Μπάρμπα Στάθης

6 αυγά

120 γρ. βούτυρο

200 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

50 γρ. φρυγανιά τριμμένη

50 γρ. πίτουρο βρώμης

1 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο Μπάρμπα Στάθης

Πιπέρι

Τριμμένη φρυγανιά για πανάρισμα


Εκτέλεση

Πολτοποιούμε τα κρεμμυδάκια.

Σοτάρουμε σε αντικολλητικό σκεύος το σπανάκι με τα κρεμμυδάκια.

Λιώνουμε το βούτυρο.

Ρίχνουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ανακατεύουμε.

Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα πανάρουμε με φρυγανιά.

Τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20-25 λεπτά.


Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies από την Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.