ΑΛΜΥΡΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ, ΕΛΙΕΣ, ΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ

Μια εύκολη και γευστική συνταγή για αλμυρό κέικ – συνοδευτικό σνακ, που γίνετε στο άψε σβήσε.

Υλικά για 10 μερίδες

115 γρ. Φαρίνα ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
3 αυγά
5 γρ baking powder
2 πράσα
1 κρεμμύδι
200 γρ. Κατσικίσιο Τυρί για Ντάκο Βέρο Κρητικό
300 γρ. φέτα
20 γρ. ελιές
50 γρ. τοματίνια
1 ματσάκι άνηθο
αλάτι
πιπέρι


Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, τα βάζουμε σε μία φόρμα για κέικ και ψήνουμε στους 180˚C για 40 λεπτά.

Chef: Νικόλας Τσώτας


Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies από την Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.