ΟΜΕΛΕΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ

Omeleta Manitaria1

Υλικά:

250 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φετούλες

3 κ.σ. λάδι

1/2 κ.γ. αλάτι

1/2 κ.γ. πιπέρι

8 αυγά

1/4 φλ.τσ. κρέμα γάλακτος

1 φλ.τσ. θρυμματισμένη φέτα

 

Εκτέλεση:

Βάζουμε το λάδι να κάψει, σε ένα τηγάνι.

Προσθέτουμε τα μανιτάρια και σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν, για 1-2 λεπτά.

Βάζουμε τα μανιτάρια σε ένα πυρέξ που έχουμε λαδώσει και προσθέτουμε λίγο αλάτι και πιπέρι.

Χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος το αλάτι και το πιπέρι.

Περιχύνουμε τα μανιτάρια με το μίγμα των αυγών και προσθέτουμε τη φέτα.

Ψήνουμε σε φούρνο που έχουμε προθερμάνει στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά μέχρι να ψηθούν τα αυγά.

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις για : (επέλεξε όσα σε ενδιαφέρουν) *

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media