Καπαροσαλάτα Σύρου

Συνταγή για καπαροσαλάτα από το νησί της Σύρου, από το 8ο φεστιβάλ κυκλαδικής γαστρονομίας “Νικόλαος Τσελεμεντές”


Υλικά:

  • 1 φλ.τσ. κάπαρη
  • 1 Κρεμμύδι  μέτριο
  • 1 Σκελίδα  σκόρδο
  • 1 Πιπεριά πράσινη ( μικρή )
  • 2 φλ. Ψωμί
  • 1 ποτήρι λάδι
  • Λίγο  ξύδι

Εκτέλεση:

Βάζουμε την κάπαρη σε νερό για περίπου μια ώρα να ξαρμυρίσει.


Μουσκεύομε και στραγγίζομαι το ψωμί.

Ρίχνουμε σε μούλτι την κάπαρη, το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά και τα πολτοποιούμε .

Στην συνέχεια ρίχνουμε το ψωμί το λάδι και το ξύδι στο μίγμα μας , και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ομοιογενές .

close

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Κατηγορίες: ΟΡΕΚΤΙΚΑ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *