Υλικά:
1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε λεπτές φέτες
1/2 κ.γ.αλάτι
1/2 κ.γ. πιπέρι
αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 φλ.τσ. ελαιόλαδο
6-8 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 ποτήρια λευκό κρασί
2 κ.σ. ξύδι
Εκτέλεση:
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το περνάμε απο το αλεύρι. Φροντίζουμε να καλυφθούν καλά με αλεύρι τα κομμάτια του κρέατος.
Βάζουμε το λάδι να κάψει σε μια κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τα κομμάτια του κρέατος μέχρι να ροδίσουν. Αφαιρούμε τα κομμάτια του κρέατος και αφήνουμε στην άκρη.
Στην ίδια κατσαρόλα βάζουμε το σκόρδο να τσιγαριστεί για 3-4 λεπτά και προσθέτουμε τον μαϊντανό. Ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το ξύδι και ανακατεύουμε καλά ώστε να μην κολλήσει η σάλτσα.
Βάζουμε ξανά το κρέας στην κατσαρόλα και προσθέτουμε ενα φλυτζάνι νερό. Αφήνουμε το κρέας να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει και να δέσει η σάλτσα. Σε αυτό το σημείο προσέχουμε μην κολλήσει η σάλτσα. Αν χρειαστεί προσθέτουμε περισσότερο νερό. Δοκιμάζουμε το φαγητό αν χρειάζεται περισσότερο αλάτι και πιπέρι.
Σερβίρουμε με ρύζι, τηγανιτές πατάτες, πουρέ ή πατάτες φούρνου.