ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ

Gemista Manitaria1

Υλικά:

8 μανιτάρια φρέσκα, μεγάλα (προτείνουμε τα portobello)

1 φλ.τσ. φέτα θρυμματισμένη

4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο ή γαλοπούλα καπνιστή

1 φλ.τσ. κίτρινο τυρί τριμμένο ή μια δόση μπεσαμέλ

 

Εκτέλεση:

Βάζουμε όλα τα υλικά ,εκτός απο το κίτρινο τυρί ή την μπεσαμέλ, σε ένα μπόλ και ανακατεύουμε καλά.

Μοιράζουμε το μίγμα στα μανιτάρια ώστε να γεμίσουμε το εσωτερικό τους.

Τοποθετούμε τα μανιτάρια σε ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου μέχρι να λιώσει το τυρί και να κάνει κρούστα.

Τη συνταγή για τη μπεσαμέλ θα τη βρείτε εδώ.

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις για : (επέλεξε όσα σε ενδιαφέρουν) *

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media