Υλικά: (για 4-6 μερίδες)
1 κιλό στήθος βοδινό
500 γραμμάρια πατάτες
250 γραμμάρια καρότα
3 μεγάλα κρεμμύδια
4 κολοκυθάκια
4 ντομάτες
1 ματσάκι σέλινο
λίγο καυτερό πιπέρι
αλάτι
Προετοιμασία:
Κόβουμε το κρέας σε 4 ή 6 μερίδες και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό μέχρι την μέση σε μέτρια φωτιά για να πάρει μια πρώτη βράση. Όταν αρχίσει να βράζει, κατά διαστήματα αφαιρούμε τον αφρό με μια κουτάλα. Στην συνέχεια το αλατίζουμε και το αφήνουμε να συνεχίσει το βράσιμο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για περίπου μια ώρα, μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Μετά την μια ώρα καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες στα τέσσερα και τις βάζουμε στην κατσαρόλα. Συνεχίζουμε με τα καρότα τα κρεμμύδια και τα κολοκύθια ολόκληρα. Συνεχίζουμε με τις ντομάτες αφού έχουμε πλύνει και κόψει στα τέσσερα και τέλος το σέλινο το οποίο αν δεν θέλουμε να σκορπίσει, μπορούμε να το δέσουμε σε ματσάκι, με μια κλωστή. Αφήνουμε να σιγοβράσουν όλα μαζί τα υλικά στην κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες και τα καρότα και να έχει βράσει το κρέας. Όταν είναι έτοιμα σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο.