ΨΑΡΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ

Psari Ladorigani

Υλικά:

1 κιλό ψάρι καθαρισμένο και κομμένο σε φέτες ( παλαμίδα, συναγρίδα ή άλλο ψάρι της αρεσκείας σας)

1 κιλό πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε ροδέλες ή κυδωνάτες

2 φλ.τσ. λάδι

2 λεμόνια, το χυμό τους

1/2 κ.γ. αλάτι

1/2 κ.γ. πιπέρι

μια μεγάλη πρέζα ρίγανη ξερή

 

 

Εκτέλεση:

Τοποθετούμε το ψάρι στο κέντρο του ταψιού και τριγύρω τις πατάτες. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε το ψάρι και τις πατάτες με τη ρίγανη. Τέλος προσθέτουμε το λάδι, να πάει παντού, και το χυμό απο τα λεμόνια.

Ψήνουμε στο φούρνο για περίπου μια ώρα, σε μέτρια θερμοκρασία.

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις για : (επέλεξε όσα σε ενδιαφέρουν) *

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media