Υλικά:
1 μέτριο κολοκύθι, κομμένο σε λεπτές στρογγυλές φέτες μισού εκατοστού
λάδι για να αλείψουμε τις φέτες του κολοκυθιού
2 κ.σ. κέτσαπ ή σάλτσα μαρινάρα
1/4 φλ.τσ. τριμμένη μοτσαρέλα
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο σε δυνατή θερμοκρασία.
Αλείφουμε με λάδι τις φέτες του κολοκυθιού και από τις 2 πλευρές.
Ψήνουμε τις φέτες του κολοκυθιού στη σχάρα του φούρνου, για 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
Καλύπτουμε κάθε φέτα με σάλτσα και τυρί και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμα 2 λεπτά.