Υλικά:
4 φλ.τσ. νερό
2 φλ.τσ. αγγούρι, καθαρισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 φλ.τσ. σέλερι, καθαρισμένο και κομμένο σε φετούλες
1/2 φλ.τσ. αβοκάντο, λιωμένο
1 κ.γ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. λάδι
2 κ.σ. χυμό από πορτοκάλι
2 κ.γ. άνηθο, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. αλάτι
1/4 κ.γ. πιπέρι καγιέν ( προαιρετικά )
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά στον επεξεργαστή τροφίμων και επεξεργαζόμαστε μέχρι να πολτοποιηθούν τα υλικά και να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο να κρυώσει και έπειτα σερβίρουμε.
Tip: Μπορούμε αν θέλουμε αντί για άνηθο να βάλουμε το δικό μας αγαπημένο μυρωδικό!!!