ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ ΓΕΜΙΣΤΟ

Υλικά:

6 αυγά τα οποία τα έχουμε βράσει σφιχτά

3 κ.σ. μαγιονέζα

1 κ.γ. ξύδι

1 κ.σ. ζάχαρη

1 κ.σ. μουστάρδα

αλάτι και πιπέρι

λίγη πάπρικα για να γαρνίρουμε

 

Εκτέλεση:

Αφού βράσουμε τα αυγά, τα αφήνουμε να κρυώσουν. Καθαρίζουμε τα αυγά από τα τσόφλια και τα κόβουμε στη μέση. Προσεκτικά αφαιρούμε τον κρόκο από το ασπράδι.

Βάζουμε τα κροκάδια μαζί με τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνουν μια μάζα.

Παίρνουμε κουταλιές από το μίγμα του κρόκου και γεμίζουμε τα ασπράδια. Πασπαλίζουμε με λίγη πάπρικα.

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις για : (επέλεξε όσα σε ενδιαφέρουν) *

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media
Κατηγορίες: ΟΡΕΚΤΙΚΑ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *