Υλικά:
6 αυγά τα οποία τα έχουμε βράσει σφιχτά
3 κ.σ. μαγιονέζα
1 κ.γ. ξύδι
1 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.σ. μουστάρδα
αλάτι και πιπέρι
λίγη πάπρικα για να γαρνίρουμε
Εκτέλεση:
Αφού βράσουμε τα αυγά, τα αφήνουμε να κρυώσουν. Καθαρίζουμε τα αυγά από τα τσόφλια και τα κόβουμε στη μέση. Προσεκτικά αφαιρούμε τον κρόκο από το ασπράδι.
Βάζουμε τα κροκάδια μαζί με τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνουν μια μάζα.
Παίρνουμε κουταλιές από το μίγμα του κρόκου και γεμίζουμε τα ασπράδια. Πασπαλίζουμε με λίγη πάπρικα.