Tip: Μπορείτε να γαρνίρετε με φέτες πορτοκαλιού ή με μια απαλή μαρμελάδα πορτοκάλι ή και με τριμμένη σοκολάτα.
Υλικά
100 γρ. Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
50 γρ. Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ
50 γρ. Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ
50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Πορτοκάλι ΓΙΩΤΗΣ
660 ml (3 ¼ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
40 γρ. (2 κουτ. σούπας) ζάχαρη
Εκτέλεση
Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου Πορτοκάλι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και το βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει, αλλά όχι να πήξει.
Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος, προσθέτετε τις Κουβερτούρες ΓΙΩΤΗΣ σε κομματάκια και ανακατεύετε πάνω στη φωτιά, μέχρι να λιώσουν.
Ανακατεύετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με τη λιωμένη κουβερτούρα, το μοιράζετε σε 5 φορμάκια- τσέρκι και τα βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν.
Ανακατεύετε την κρύα κρέμα για να αφρατέψει και με τη βοήθεια ενός κορνέ τη μοιράζετε πάνω από τη βάση μπισκότου.
Τα αφήνετε 20 λεπτά στο ψυγείο, ξεφορμάρετε και σερβίρετε.