Τα αγαπημένα μας μανιτάρια, ξαπλώνουν στη σφολιάτα και αγκαλιά με τυριά και κρέμα γάλακτος, μας δίνουν μια ανοιχτή πίτα που τρώγεται στη στιγμή!
Υλικά για 6 μερίδες
1 σφολιάτα
0.25 τριμμένο κασέρι
0.25 τριμμένο gouda NOYNOY
0.25 τριμμένο regato
2 μεγάλες κονσέρβες μανιτάρια κομμένα σε φέτες
4 κρεμμύδια φρέσκα
220 ml Κρέμα Γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ Πλήρης
λίγο άνηθο
λευκό κρασί
Εκτέλεση
Σ’ ένα κατσαρολάκι τσιγαρίζουμε με ελάχιστο λάδι τα κρεμμυδάκια. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα αφήνουμε να βγάλουν όλα τους τα υγρά.
Σβήνουμε μ’ ένα ποτηράκι λευκό κρασί κι αφού εξατμισθεί εντελώς , προσθέτουμε αλάτι-πιπέρι και τον άνηθο (το μείγμα πρέπει να είναι εντελώς στεγνό από υγρά).
Στρώνουμε σε ελάχιστα λαδωμένο ταψί, ένα φύλλο σφολιάτας , τα τριμμένα τυριά , το μείγμα με τα μανιτάρια και την κρέμα γάλακτος.
Ψήνουμε στον φούρνο στους 180 °C στον αέρα για 45΄, μέχρι να ροδίσουν στο πλάι τα φύλλα και να ψηθεί καλά το φύλλο από κάτω.