Μια πιο υγιεινή πρόταση που θα σας ενθουσιάσει!
Συνταγή : Δημήτριος Μακρυνιώτης
Υλικά
400 γρ. Σοκολάτα μπίτερ 55% – 57%
500 γρ. Ταχίνι
200 γρ. Μέλι
100 γρ. Αμύγδαλα ανάλατα
50 γρ. Goji berries
500 γρ. Χαλβά βανίλια
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το μέλι με το ταχίνι ενώ σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε την σοκολάτα. Αφού λιώσει καλά η σοκολάτα μας την ρίχνουμε στο μπολ με το μέλι και το ταχίνι και τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Έπειτα κόβουμε τον χαλβά σε κυβάκια και μαζί με τα αμύγδαλα και τα goji berries τα ρίχνουμε στο μείγμα με τη σοκολάτα ανακατεύοντας.
Αμέσως μετά παίρνουμε μια μακρόστενη φόρμα κέικ στρώνουμε μεμβράνη, ρίχνουμε το μείγμα μας και κλείνουμε με την μεμβράνη που εφάπτεται στο μείγμα μας.
Τοποθέτουμε στο ψυγείο για 3 ώρες να παγώσει και ξεφορμάρουμε.