ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΚΟΡΑΛΛΙ, ΓΡΑΒΙΕΡΑ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΑ

ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΚΟΡΑΛΛΙ, ΓΡΑΒΙΕΡΑ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΑ

Αν το επιλέξεις για πρωινό, θα σε κρατήσει όλη μέρα!

Υλικά

1 συσκευασία Melissa Κοράλλι
300gr γραβιέρα, κομμένη σε κύβους
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
7 αυγά
1 πρέζα αλάτι
Λίγο πιπέρι
½ καυτερή πιπερίτσα ψιλοκομμένη
1 κ.σ. μαϊντανό
15 πράσινες ελιές κομμένες στα δύο
1 πρέζα μαντζουράνα


Εκτέλεση

Βράζουμε τα ζυμαρικά μας και τα σουρώνουμε. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει και σoτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το αλατοπίπερο, την πιπερίτσα και τον μαϊντανό. Σε ένα άλλο τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα ζυμαρικά, τα μισά αυγά, τη γραβιέρα και τις μισές ελιές. Ρίχνουμε από πάνω τα υπόλοιπα αυγά και τα αφήνουμε να ψηθούν μέχρι να κοκκινίσουν από κάτω. Τα γυρίζουμε και τα αφήνουμε να ψηθούν και από την άλλη πλευρά.

Σερβίρουμε την ομελέτα σε πιατέλα και την κόβουμε σε τριγωνάκια. Τη γαρνίρουμε με τις υπόλοιπες ελιές και τη μαντζουράνα.

Headersalt

EXTRA TIP

Η ματζουράνα, εκτός από αφέψημα, είναι και εξαιρετικό μυρωδικό για διάφορες συνταγές.


Πηγή

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις για : (επέλεξε όσα σε ενδιαφέρουν) *

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media