Συνταγές μαγειρικής, προτάσεις, μικρά μυστικά της κουζίνας.
Μπουγάτσα βανίλια – πορτοκάλι
Συνταγή για μπουγάτσα με βανίλια και πορτοκάλι.
Υλικά
Yλικά για το φύλλο
500 γρ. (4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
40 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) ηλιέλαιο
300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) νερό
Υλικά για γέμιση
1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Πορτοκάλι ΓΙΩΤΗΣ
1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
1200 ml (6 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
Εκτέλεση
Ετοιμάζετε τους δυο φακέλους Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στις συσκευασίες, χρησιμοποιώντας 3 φλιτζάνια τσαγιού γάλα για κάθε φάκελο.
Αναμιγνύετε τις κρέμες με τις δύο γεύσεις και αφήνετε το μίγμα να κρυώσει.