Υλικά:
Για τη γέμιση:
100 γρ. τυρί κρέμα
1 κ.σ. ζάχαρη άχνη
1/2 κ.γ. κανέλα σε σκόνη
1 βανίλια
1 φλ.τσ. ροδάκινα καθαρισμένα και κομμένα σε κυβάκια
Για το τοστ:
4 φέτες ψωμί της αρεσκείας σας
4 αυγά
1/2 φλ.τσ. γάλα
2 βανίλιες
1/2 κ.γ. κανέλα σε σκόνη
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να αφρατέψει το μίγμα. Αλείφουμε με το μίγμα 2 φέτες ψωμιού και καλύπτουμε με κομμάτια ροδάκινο. Καλύπτουμε με 2 φέτες ψωμιού ώστε να φτιάξουμε 2 τοστάκια.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, τις βανίλιες και την κανέλα. Παίρνουμε το τοστ και το βουτάμε στο μίγμα του αυγού και από τις 2 πλευρές.
Βάζουμε 1 κ.γ. βούτυρο σε ένα τηγάνι. Το αφήνουμε να λιώσει και να κάψει σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Τηγανίζουμε το τοστ 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να πάρει χρώμα.