Συνταγή για εύκολο, γρήγορο και γευστικό ψωμάκι με σκόρδο που θα αγαπήσει ολόκληρη η παρέα!
Υλικά:
- 1 φρατζόλα ψωμί
- 4-5 σκελίδες σκόρδο
- 1/2 φλ.τσ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1/2 φλ.τσ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 2 κ.σ. λάδι
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1 κ.γ. πιπέρι
- 1 φλ.τσ. παρμεζάνα, τριμμένη
Εκτέλεση:
Κόβουμε τη φρατζόλα σε φέτες, φροντίζουμε να μην κόψουμε μέχρι κάτω ώστε να μην χωρίζει η φέτα από τη φρατζόλα.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τα υπόλοιπα υλικά.
Παίρνουμε λίγο από το μίγμα και αλείφουμε με αυτό τις φέτες του ψωμιού.
Τυλίγουμε τη φρατζόλα με αλουμινόχαρτο και τοποθετούμε σε ταψί και ψήνουμε σε φούρνο που έχουμε προθερμάνει σε μέτρια θερμοκρασία για 25 λεπτά.
Μοιράσου το στα social media