Μοχίτο μαστίχα με άρωμα από το νησί της Χίου. Δροσιστικός συνδυασμός.
Υλικά:
- 2 ½ κγ. ζάχαρη
- 10 ml φρέσκο χυμό λεμόνι
- 40 ml λικέρ μαστίχα
- 20 ml λευκό ρούμι
- σόδα
- πάγο
- μερικά φυλλαράκια δυόσμο για το γαρνίρισμα
Συνταγές μαγειρικής, προτάσεις, μικρά μυστικά της κουζίνας.
Υλικά:
Εκτέλεση:
Βάζετε σε ένα ποτήρι την ζάχαρη, το λεμόνι και το δυόσμο και τα χτυπάτε με γουδοχέρι.
Γεμίζετε το ποτήρι μέχρι τη μέση με σόδα και βάζετε τον πάγο.
Συμπληρώνετε με την μαστίχα και τέλος βάζετε το ρούμι.
Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.