Μαρμελάδα ρόδι

Σπιτική μαρμελάδα ρόδι. Εύκολη και γευστικότατη με ιδιαίτερο άρωμα και γεύση.


Υλικά:

  • 3 φλ.τσ. χυμό από φρέσκα ρόδια
  • Σπόρους από 1 ρόδι
  • 3 φλ.τσ. ζάχαρη
  • Χυμό από 1 λεμόνι

Εκτέλεση:

Βάζουμε το χυμό από τα ρόδια και τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα.

Αφήνουμε τα υλικά να βράσουν σε μέτρια φωτιά για περίπου μισή ώρα μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.

Προσθέτουμε τους σπόρους του ροδιού και το χυμό του λεμονιού.


Ανακατεύουμε και αφήνουμε τα υλικά να βράσουν για ακόμη μισή ώρα ή και λίγο περισσότερο μέχρι να δέσει η μαρμελάδα.

Βάζουμε τη μαρμελάδα και την αποθηκεύουμε σε αποστειρωμένο βάζο.

Τη φυλάμε στο ψυγείο.

close

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Κατηγορίες: ΓΛΥΚΑ, ΣΑΛΤΣΕΣ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *