ΚΑΓΙΑΝΑΣ

Υλικά:

4 αυγά

4 ντομάτες ώριμες, ξεφλουδισμένες και χωρίς τα σπόρια τους, ψιλοκομμένες

1/2 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

100 γρ. φέτα θρυμματισμένη

αλάτι κατά βούληση

πιπέρι κατά βούληση

1/3 φλ.τσ. λάδι

 

Εκτέλεση:

Βάζουμε το λάδι, τις ντομάτες, τις πιπεριές, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι σε ένα μεγάλο τηγάνι.

Αφήνουμε τα υλικά να πάρουν βράση σε μέτρια φωτιά μέχρι να πιει η σάλτσα τα υγρά της, περίπου 10 λεπτά. Φροντίζουμε να ανακατεύουμε συνεχώς για να μην κολλήσουν τα υλικά.

Μόλις η σάλτσα πιει τα υγρά της προσθέτουμε τη φέτα και ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε τα αυγά που έχουμε ήδη χτυπήσει και ανακατεύουμε μέχρι να ψηθούν και να πήξουν.

 

 

 

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις για : (επέλεξε όσα σε ενδιαφέρουν) *

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media
Κατηγορίες: ΟΡΕΚΤΙΚΑ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *