Υλικά:
2 κιλά κατσικίσιο κρέας
1 φλ.τσ. λάδι
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κιλό πατάτες καθαρισμένες και κομμένες κυδωνάτες
2 φλ.τσ. ψιλοκομμένες ντομάτες
αλάτι κατά βούληση
πιπέρι κατά βούληση
2 φύλλα δάφνης
Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά το κρέας το στεγνώνουμε και το αλατοπιπερώνουμε.
Βάζουμε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα και το αφήνουμε να κάψει σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Προσθέτουμε το κρέας και το ροδίζουμε απο όλες τις πλευρές.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν.
Προσθέτουμε το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά.
Προσθέτουμε τις πατάτες και ανακατεύουμε καλά ώστε να λαδωθούν καλά.
Προσθέτουμε τις ντομάτες, τη δάφνη, αλάτι,πιπέρι και αρκετό νερό ώστε να καλυφθούν τα υλικά μας.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για περίπου 2 ώρες μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να γίνουν οι πατάτες.