![ΝΤΙΠΑΚΙ ΦΕΤΑΣ](https://saltandsugar.gr/wp-content/uploads/cwv-webp-images/2014/11/%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%80-%CF%86%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%821-600x500.jpg.webp)
ΝΤΙΠΑΚΙ ΦΕΤΑΣ
Υλικά:
250 γρ. τυρί φέτα θρυμματισμένη
2 κ.σ. λάδι
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
1 κ.γ. ψιλοκομμένη καυτερή πιπεριά
1 κ.γ. ψιλοκομμένο σκόρδο
1 κ.γ. ρίγανη
1 πρέζα πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε τα υλικά στον επεξεργαστή τροφίμων και επεξεργαζόμαστε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να προκύψει μια πάστα.
Βάζουμε την πάστα σε ενα μπόλ, σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες πριν τη σερβίρουμε.
Αφήστε μια απάντηση