ΝΤΙΠΑΚΙ ΦΕΤΑΣ

Υλικά:

250 γρ. τυρί φέτα θρυμματισμένη

2 κ.σ. λάδι

1 κ.σ. χυμό λεμονιού

1 κ.γ. ψιλοκομμένη καυτερή πιπεριά

1 κ.γ. ψιλοκομμένο σκόρδο

1 κ.γ. ρίγανη

1 πρέζα πιπέρι

 

Εκτέλεση:

Βάζουμε τα υλικά στον επεξεργαστή τροφίμων και επεξεργαζόμαστε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να προκύψει μια πάστα.

Βάζουμε την πάστα σε ενα μπόλ, σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες πριν τη σερβίρουμε.

Σχετικά άρθρα