Υλικά:
2μιση φλ.τσ. δημητριακά ρυζιού
1/4 φλ.τσ. βούτυρο ή μαργαρίνη κομμένα σε μικρά κυβάκια
1/4 φλ.τσ. κρέμα γάλακτος
1/2 φλ.τσ. νουτέλα
2 φλ.τσ. σταγόνες σοκολάτας ή ψιλοκομμένη σοκολάτα
2 φλ.τσ. μικρά marshmallows κομμένα σε μικρά κομμάτια (προαιρετικά)
1/2 φλ.τσ. σταγόνες λευκής σοκολάτας
Εκτέλεση:
Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα μέτριο τετράγωνο ταψί.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο να λιώσει σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα και προσθέτουμε τη νουτέλα. Ανακατεύουμε μέχρι να προκύψει ενα λείο μίγμα. Αποσύρουμε την κατσαρόλα απο τη φωτιά και προσθέτουμε τις σταγόνες της σοκολάτας. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν και να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Σε ένα μεγάλο μπόλ βάζουμε τα δημητριακά και προσθέτουμε το μίγμα σοκολάτας. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τα marshmallows, ανακατεύουμε ξανά και αδειάζουμε το μίγμα στο ταψί. Στρώνουμε καλά με μια σπάτουλα και πασπαλίζουμε με τις σταγόνες λευκής σοκολάτας.
Βάζουμε το ταψί στο ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα.
Βγάζουμε το ταψί απο το ψυγείο και κόβουμε το μίγμα σε κομμάτια.
Διατηρούμε στο ψυγείο για περίπου 5 μέρες.