Σας περίσσεψε τοματοπολτός ή κάποια σάλτσα;

Έρχεται η ώρα που φτιάχνουμε το αγαπημένο μας φαγητό που χρειάζεται πελτέ ντομάτας, για μια έξτρα νότα κόκκινου χρώματος.
Αφού χρησιμοποιήσουμε την ποσότητα που χρειαζόμαστε για το φαγητό, μας μένει μια ποσότητα πελτέ που δεν ξέρουμε τι να τον κάνουμε.
Τον αφήνουμε στο ψυγείο; Θα διατηρηθεί; – Όχι!
Στο ψυγείο αν δεν καταναλωθεί γρήγορα θα ξεραθεί.


Σου έχω τη λύση εδώ.

Παίρνουμε ποσότητα μιας κουταλιάς από τον πελτέ που μας περίσσεψε και την τοποθετούμε στο δισκάκι για τα παγάκια!

Έτσι μοιράζουμε την ποσότητα που μας περίσσεψε στο δισκάκι και το βάζουμε στην κατάψυξη.

Μόλις παγώσουν τα πελτεδοπαγάκια μας τα βγάζουμε από το δισκάκι και τα τοποθετούμε σε σακουλάκι και πάλι πίσω στην κατάψυξη.

Έτσι κάθε φορά που θα χρειαζόμαστε πελτέ θα ξέρουμε ότι κάθε κομμάτι αντιστοιχεί σε ποσότητα μιας κουταλιάς και θα προσθέτουμε στο φαγητό απευθείας από την κατάψυξη.

sause-cubs
Μοιράσου το στα social media