Συνταγή που θα απογειώσει τις σαλάτες σας!
Υλικά:
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 κ.σ. μουστάρδα Dijon
1/4 κ.γ. αλάτι
1/8 κ.γ. πιπέρι
1/4 φλ.τσ. ξύδι ( ή περισσότερο ανάλογα την προτίμηση σας )
1/2 φλ.τσ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Βάζουμε τα υλικά στον επεξεργαστή τροφίμων και επεξεργαζόμαστε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι ή πιπέρι αν χρειάζεται ή αν θέλουμε μεγαλύτερη οξύτητα προσθέτουμε λίγο ακόμη ξύδι.
Μπορούμε να τη διατηρήσουμε στο ψυγείο μέχρι και 2 εβδομάδες. Πριν την χρησιμοποιήσουμε θα πρέπει να την αφήσουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και να την ανακινήσουμε καλά!