Υλικά:
230 γρ. τυρί κρέμα
2 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
2 κ.σ. τριμμένο πεκορίνο
1/4 φλ.τσ. πέστο βασιλικού
30-35 ντοματίνια στρογγυλά
Εκτέλεση:
Κόβουμε μια πολύ λεπτή στρώση από το κάτω μέρος της ντοματούλας ώστε να μπορούμε να τη στερεώσουμε στην πιατέλα.
Κόβουμε το πάνω μέρος από τα ντοματίνια και αφαιρούμε το εσωτερικό τους με ένα μαχαιράκι προσεκτικά.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με την παρμεζάνα, το πεκορίνο και το πέστο βασιλικού.
Γεμίζουμε το εσωτερικό από κάθε ντοματίνι με το μίγμα που φτιάξαμε και βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.
Συνταγή για πέστο βασιλικού θα βρείτε εδώ.