Η ΠΙΤΣΑ ΕΓΙΝΕ…ΝΤΙΠΑΚΙ

 

Υλικά:

230 γρ. τυρί κρέμα το οποίο έχουμε χτυπήσει στο μίξερ ώστε να αφρατέψει

1 1/2 φλ.τσ. μοτσαρέλα τριμμένη ( χωρισμένη σε 2 ίσα μέρη )

1 φλ.τσ. παρμεζάνα τριμμένη ( χωρισμένη σε 2 ίσα μέρη )

1 φλ.τσ. σάλτσα μαρινάρα ( ή κάποια άλλη σάλτσα της αρεσκείας μας )

15 φετούλες σαλάμι αέρος ( ή άλλο αλλαντικό της αρεσκείας μας )

 

 

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και αλείφουμε με λάδι ένα πυρέξ.

Αλείφουμε τον πάτο και τα τοιχώματα του πυρέξ με το τυρί κρέμα.


Πασπαλίζουμε με τη μισή ποσότητα μοτσαρέλας και παρμεζάνας και περιχύνουμε με τη σάλτσα ομοιόμορφα.

Επαναλαμβάνουμε με την υπόλοιπη μοτσαρέλα και παρμεζάνα και στρώνουμε στην επιφάνεια τις φετούλες του σαλαμιού.

Ψήνουμε για 20-25 λεπτά μέχρι να λιώσουν τα τυριά. Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε το ντιπάκι να κρυώσει πριν σερβίρουμε.

close

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Κατηγορίες: ΟΡΕΚΤΙΚΑ, ΣΑΛΤΣΕΣ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *