SANGRIA ΜΕ ΚΑΡΠΟΥΖΙ

Μια διαφορετική και άκρως καλοκαιρινή εκδοχή για τη sangria που όλοι αγαπάμε!

 

Υλικά:

6 φλ.τσ. καρπούζι σε κυβάκια, χωρίς τα κουκούτσια

750 ml. λευκό κρασί γλυκό

1 φλ.τσ. βότκα

1/2 φλ.τσ. triple sec

2 φλ.τσ. καρπούζι σε κύβους, χωρίς κουκούτσια για το στόλισμα της κανάτας

1 lime κομμένο στα 4 ή σε λεπτές ροδέλες για το στόλισμα της κανάτας

1 φλ.τσ. βατόμουρα ( προαιρετικά ) για το στόλισμα της κανάτας

 

 

Εκτέλεση:


Βάζουμε τα 6 φλ.τσ. καρπούζι στο μπλέντερ και επεξεργαζόμαστε ώστε να γίνει χυμός. Στραγγίζουμε και κρατάμε μόνο το ζουμί.

Βάζουμε το ζουμί σε μια μεγάλη κανάτα και προσθέτουμε τη βότκα και τo κρασί και το triple sec. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τα υλικά για το στόλισμα.

Βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες και σερβίρουμε.

close

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Κατηγορίες: ΠΟΤΑ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *