ΣΤΟ «ΛΙΜΑΝΑΚΙ» ΤΟΥ ΦΑΡΟΥ…

Το Λιμανάκι – Φάρος Σίφνος

Στο γραφικό λιμανάκι του Φάρου, στη Σίφνο, βρήκαμε το «Λιμανάκι» μας!

…Και πώς να μην είναι το λιμανάκι μας; Οικογενειακό ταβερνάκι, ζεστοί και πάντα χαρούμενοι άνθρωποι, γεμάτοι αγάπη για αυτό που κάνουν .

Το «Λιμανάκι» είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί δίπλα στη θάλασσα για να σας προσφέρει τα καλύτερα!!! Μεζεδάκια νοστιμάκια , πάντα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά μιας και ο πατέρας της οικογένειας, ο κύριος Γιώργος ,έχει το δικό του καΐκι όντας ψαράς.

Με εφόδια λοιπόν την φρέσκια πρώτη ύλη, τον ταλαντούχο μάγειρα και το μεράκι, το «Λιμανάκι» είναι εδώ για να ικανοποιήσει και τους πιο… «δύσκολους ουρανίσκους»!

Εδώ δεν ισχύει το «φάτε μάτια ψάρια!» , εδώ φάτε ψάρια ψητά, τηγανιτά, βραστά που μυρίζουν θάλασσα! Μην ξεχνάμε όμως και τα υπόλοιπα θαλασσινά, τα καλαμαράκια τα τηγανιτά, γαρίδες θεϊκές, κακαβιά και τα αστακουδάκια. Συνοδεύστε τα εδέσματα αυτά με δροσερές σαλάτες που θα βρείτε και που είναι για όλα τα γούστα! Και ας μην ξεχνάμε την αγάπη την μεγάλη… την φέτα την ψητή με το μέλι και το σουσάμι!!!

Αφού φάτε και πιείτε του καλού καιρού… έρχεται η ώρα του γλυκού! Κανείς δεν φεύγει από το «Λιμανάκι» αν δεν φάει το γλυκό του κέρασμα!

Το Λιμανάκι βρίσκεται στο Φάρο Σίφνου

Τηλ.: 2284 071425

Facebook fanpage

Website

Σχετικά άρθρα