VINAIGRETTE ΜΕ ΨΗΤΗ ΦΡΑΟΥΛΑ ΚΑΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ

Υλικά:

1 φλ.τσ. φράουλες

1/4 φλ.τσ. βαλσάμικο ξύδι

1/4 φλ.τσ. λάδι

1 κ.σ. μουστάρδα

1 κ.γ. μέλι

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

1/4 κ.γ. αλάτι

1/4 κ.γ. πιπέρι


 

Εκτέλεση:

Στρώνουμε ένα ταψάκι με αλουμινόχαρτο και τοποθετούμε εκεί τις φράουλες. Σηκώνουμε ελαφρά τις άκρες του αλουμινόχαρτου ώστε μείνουν τα ζουμιά από τις φράουλες. Τις ψήνουμε στο φούρνο στους 220 βαθμούς για 15-20 λεπτά μέχρι να αρχίσουν να καραμελώνουν.

Βάζουμε τις φράουλες που έχουμε ψήσει, μαζί με τα υγρά τους στον επεξεργαστή τροφίμων και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Επεξεργαζόμαστε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.

 

close

Newsletter
Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα, τις προτάσεις, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σου στο ενημερωτικό email, θα πρέπει να κάνεις επιβεβαίωση του email σου, αμέσως μετά από την εγγραφή σου εδώ, στο μήνυμα που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Αν δεν γίνει επιβεβαίωση, δεν θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά email.

Μοιράσου το στα social media
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Κατηγορίες: ΣΑΛΑΤΕΣ, ΣΑΛΤΣΕΣ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *